Έως 6 δόσεις & τραπεζική χρηματοδότηση
CARGAZ

Blog

Συστήμα Lovato E-GO CNG

Προσφορά για εγκατάσταση του νέου συστήματος E-GO CNG της κορυφαίας Ιταλικής εταιρίας LOVATO μόνο από 1000€ + ΦΠΑ!

Νέα υπηρεσία από την Car Gaz

Η εταιρεία μας παρέχει αυτοκίνητο εξυπηρέτησης σε πελάτες που πραγματοποιούν εγκατάσταση ή συντήρηση του οχήματός τους στο συνεργείο μας κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας του οχήματος.

Νέος τρόπος ελέγχου στα ΚΤΕΟ για την Lovato Gas S.p.A Italy

Στις 12 Μαρτίου 2018 το Υπουργείο Μεταφορών ύστερα από αίτημα του εργοστασίου της Lovato Gas S.p.A Italy, έδωσε οδηγία προς τα ΚΤΕΟ όσο αναφορά τον αρχικό έλεγχο των οχημάτων που μετατρέπονται σε διπλό καύσιμο LPG-CNG.

Πρόγραμμα Double Action

Το πρόγραμμα Double Action της Lovato Hellas, σας παρέχει εγγύηση διπλής δράσης με πανελλαδική κάλυψη και άμεση εξυπηρέτηση για το service του αυτοκινήτου σας.

Lovato E-go

Προσφορά μόνο για 15 ημέρες (ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) η εγκατάσταση του νέου συστήματος E-GO της κορυφαίας Ιταλικής εταιρίας LOVATO μόνο από 500€ + ΦΠΑ!

Η Car Gaz επίσημος συνεργάτης της Lovato Hellas

Η Car-Gaz αποτελεί επίσημο συνεργάτη της Lovato Hellas. Μια από τις κορυφαίες και καταξιωμένες εταιρείες υγραεριοκίνησης με πολυετή εμπειρία στο χώρο.

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Αν επιλέξετε ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίσετε την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους και την πολιτική μας.