Έως 6 δόσεις & τραπεζική χρηματοδότηση
CARGAZ

Όροι Χρήσης

 

Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας, πριν αποφασίσετε να το χρησιμοποιήσετε.

Οι παρακάτω όροι χρήσης έχουν εφαρμογή στον ιστότοπο www.car-gaz.gr το οποίο μπορεί να αναφέρεται παρακάτω ως «Ιστοσελίδα», «ιστότοπος», «εμάς», «εμείς», «μας» κλπ.

Μέσω της παρούσας ιστοσελίδας οι επισκέπτες ενημερώνονται για τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας ενώ συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας. Το site www.car-gaz.gr ανήκει αποκλειστικά και κύρια στην εταιρεία με την επωνυμία «ΚΟΥΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΕ»

Κάθε χρήστης ή επισκέπτης που επιχειρεί να εισέλθει ή εισέρχεται και περιεργάζεται τις πληροφορίες της ιστοσελίδας www.car-gaz.gr, χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, τεκμαίρεται αμάχητα ότι συγκατατίθεται με τους κατωτέρω όρους και τις συνθήκες χρήσης που αφορούν το σύνολο του περιεχομένου, των κειμένων, των συμβόλων, των σημάτων και διακριτικών γνωρισμάτων, των γραφικών, των εικόνων, των φωτογραφιών, των αρχείων και των περιεχομένων αυτών, που περιλαμβάνονται σ’ αυτήν και αποδέχεται την αποποίηση ευθύνης όπως αυτή ισχύει νόμιμα σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Οποιοιδήποτε άλλοι Όροι και Προϋποθέσεις αποκλείονται ρητώς.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς του όρους οφείλει να απέχει από τη χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχόμενων σε αυτήν πληροφοριών.

1. Οι υποχρεώσεις των χρηστών – Προσωπικά Δεδομένα- Αποποίηση ευθύνης από κακόβουλη επίθεση.

Tο www.car-gaz.gr δεν επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων των χρηστών του.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων δείτε εδώ.

Τόσο η ιστοσελίδα, όσο και το γραφείο μας ΔΕΝ ευθύνονται σε περίπτωση κακόβουλης επίθεσης hacking στην ιστοσελίδα και στα δεδομένα της, δεδομένου ότι η ιστοσελίδα τηρεί πάντοτε τις τελευταίες και ενημερωμένες εκδόσεις προστασίας ασφαλείας. Η ευθύνη δε αυτή δεν υφίσταται σε καμία περίπτωση εάν η κυβερνοεπίθεση στα συστήματα ασφαλείας γίνει απευθείας στο server, δεδομένου ότι δεν είναι στην αποκλειστική ευχέρεια της ιστοσελίδας η παρέμβαση διόρθωσης του προβλήματος, αλλά στον διαχειριστή του server.

Ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με τον εκάστοτε διαχειριστή της ιστοσελίδας www.car-gaz.gr για κάθε είδους πληροφορίες και διευκρινίσεις, στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@car-gaz.gr

2. Τροποποίηση των όρων του παρόντος.

Το www.car-gaz.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόντος χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή της ανάρτησης της εν λόγω αλλαγής στο διαδικτυακό χώρο www.car-gaz.gr. Κάθε χρήση της ιστοσελίδας κατόπιν τέτοιας αλλαγής ή τροποποίησης θα θεωρείται ότι αποτελεί αποδοχή εκ μέρους του χρήστη των αλλαγών, τροποποιήσεων, προσθηκών ή διαγραφών.

3. Αποποίηση ευθυνών.

Η παρούσα ιστοσελίδα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέχει δεσμευτικές συμβουλές προς οιονδήποτε χρήστη αυτής. Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι ενημερωτικό και ενδέχεται να μην περιλαμβάνει τις πλέον πρόσφατες εξελίξεις.

Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται στην παρούσα ιστοσελίδα παρέχονται μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς και δεν αποτελούν συμφωνία, σύμβαση, συμβουλή ή συμβόλαιο οποιουδήποτε είδους μεταξύ του www.car-gaz.gr, των συντακτών του ή οποιουδήποτε σχετικού προσώπου ή φορέα και οποιουδήποτε τρίτου μέρους.

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες που βρίσκονται στο www.car-gaz.gr θεωρούνται αξιόπιστες, δεν δίνεται καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με την ακρίβεια, την επάρκεια, την πληρότητα, τη νομιμότητα, την αξιοπιστία, ή τη χρησιμότητά τους, λαμβανομένων είτε μεμονωμένα είτε στο σύνολό τους. Όλες οι πληροφορίες παρέχονται «ως έχουν».

Ισχύει αποποίηση κάθε ευθύνης για όλες τις εγγυήσεις οποιουδήποτε είδους, ρητές ή σιωπηρές, συμπεριλαμβανομένων – αλλά μη περιοριζομένων – σε σιωπηρές εγγυήσεις αποτελεσματικότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, καθώς και τη μη παραβίαση κάθε είδους πνευματικών, βιομηχανικών, ιδιοκτησιακών ή οποιουδήποτε άλλου είδους δικαιωμάτων. Επίσης, δεν παρέχεται εγγύηση ότι ο παρών ιστότοπος ή οι διακομιστές «servers» μέσω των οποίων αυτός τίθεται στη διάθεση των επισκεπτών, θα παρέχονται χωρίς «ιούς» ή άλλα επιζήμια συστατικά ή ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές ή τα αποτελέσματά τους είναι ορθά, πλήρη και διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή.

Είναι δυνατό να γίνονται περιοδικά αλλαγές στις πληροφορίες, οι οποίες μπορεί να ενσωματωθούν στο περιεχόμενο της σελίδας ή όχι, χωρίς να απαιτείται κανενός είδους προηγούμενη προειδοποίηση. Αν βρείτε τυχόν λάθη ή παραλείψεις, σας ενθαρρύνουμε να το αναφέρετε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@car-gaz.gr.

Το www.car-gaz.gr καθώς και κάθε σχετιζόμενο πρόσωπο:

 •  δεν είναι υπεύθυνα για οποιαδήποτε ακατάλληλη ή λανθασμένη χρήση των πληροφοριών αυτής της ιστοσελίδας και ο επισκέπτης του παρόντος ιστοτόπου αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται από κακή χρήση των σχετικών υπηρεσιών.
 •  δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη απέναντι στον οποιονδήποτε τρίτο για τη χρήση που κάνει ή την εμπιστοσύνη που δείχνει σ’ αυτές τις πληροφορίες.
 •  δεν ευθύνονται για τυχόν βλάβες ή ζημίες (οποιουδήποτε τύπου, για οποιονδήποτε λόγο, όπως και αν προκλήθηκαν) που προκύπτουν με οποιονδήποτε τρόπο από τη χρήση αυτού του δικτυακού ιστότοπου, ακόμη και αν έχει υπάρξει προειδοποίηση για την πιθανότητα επέλευσης της ζημίας αυτής.
 •  δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη για το ότι ο δικτυακός μας τόπος και οι σελίδες του θα είναι ελεύθερα από ιούς, ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο με βλαπτικές δυνατότητες για το λειτουργικό σύστημα του προσωπικού υπολογιστή σας. Ο κάθε χρήστης έχει την αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσει με τη χρήση αντιικού λογισμικού την μη προσβολή και προστασία του προσωπικού υπολογιστή του και των αρχείων του από ιούς ή καταστροφικά προγράμματα – εφαρμογές καθώς και την ενδεχόμενη καταπολέμηση κάθε ανιχνευθέντος ιού. Σε κάθε περίπτωση επιβαρύνεστε με το σύνολο των τυχόν δαπανών, για την απαραίτητη συντήρηση, επισκευή ή επιδιόρθωση του υπολογιστή σας και γενικά του συστήματός σας για την επάνοδό του στη προτέρα ομαλή κατάσταση.

3. 1. Δήλωση Αποποίησης Ευθυνών από Φερόμενη Επιδοκιμασία, Σύσταση, ή Εύνοια οποιουδήποτε είδους.

Το www.car-gaz.gr μπορεί μερικές φορές να προσφέρει ή να αναφέρεται σε περιεχόμενο που παρέχεται από τρίτους. Οποιαδήποτε γνώμη, συμβουλή, δήλωση, υπηρεσία, προσφορά, πληροφορία ή περιεχόμενο οποιουδήποτε είδους που εκφράζονται ή διατίθενται από τρίτους καταλογίζονται σε αυτούς και δεν απηχούν κατ ‘ανάγκη αντιλήψεις του www.car-gaz.gr.

3. 2. Δήλωση Αποποίησης Ευθυνών για τους Εξωτερικούς Συνδέσμους.

Το www.car-gaz.gr δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο οποιασδήποτε αναφοράς ή σύνδεσης με εξωτερικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των τελευταίων με οποιονδήποτε τρόπο. Ο κίνδυνος βλάβης ή ζημίας αναλαμβάνεται εξ ολοκλήρου από το χρήστη. Σύνδεσμοι από τις σελίδες του www.car-gaz.gr σε άλλους δικτυακούς τόπους δεν συνιστούν σύσταση, έγκριση ή συμφωνία από το www.car-gaz.gr.

Αυτές οι συνδέσεις παρέχονται ως υπηρεσία πληροφόρησης και μόνο. Είναι ευθύνη του χρήστη να αξιολογήσει το περιεχόμενο και τη χρησιμότητα των πληροφοριών που λαμβάνονται από άλλους δικτυακούς τόπους. Θα πρέπει να απευθύνει οποιεσδήποτε ανησυχίες σχετικά με οποιαδήποτε εξωτερική σύνδεση με το διαχειριστή ή τον υπεύθυνο αυτής της ιστοσελίδας. Εάν επιλέξετε να ακολουθήσετε ένα από αυτούς τους συνδέσμους, οι πολιτικές της εξωτερικής αυτής σελίδας τίθενται σε ισχύ μέχρι να επιστρέψετε στο www.car-gaz.gr.

3. 3. Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης από Καθήκον Εξακολούθησης Παροχής Δεδομένων.

Λόγω της δυναμικής φύσης του Διαδικτύου, τους πόρους που τη μία μέρα είναι δωρεάν και διαθέσιμοι στο κοινό και την άλλη μπορεί να απαιτούν καταβολή τέλους ή να έχουν περιορισμένη πρόσβαση, και την τοποθεσία των αντικειμένων, που μπορεί να αλλάζει με τις αναδιαρθώσεις μενού, αρχικής σελίδας και αρχείων που αναδιοργανώνονται, η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστικό κίνδυνο του χρήστη. Το www.car-gaz.gr δεν εγγυάται ότι οι υπηρεσίες του θα είναι αδιάκοπες και ελεύθερες σφαλμάτων. Τα έγγραφα καθώς και τα σχετικά γραφικά που δημοσιεύονται στην παρούσα ιστοσελίδα μπορεί να περιέχουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Αλλαγές στις πληροφορίες μπορούν να λαμβάνουν χώρα οποιαδήποτε στιγμή.

3. 4. Ανάλογη εφαρμογή των Όρων Χρήσης και στις Ιστοσελίδες Κοινωνικής Δικτύωσης

Οι όροι χρήσης του παρόντος ιστότοπου εφαρμόζονται ανάλογα και στα προφίλ, στις ομάδες και γενικότερα στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης όπου το www.car-gaz.gr διατηρεί παρουσία με τον οποιονδήποτε τρόπο.

4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Κάθε κείμενο, ιδέα, πρόταση, εικόνα, σήμα, διακριτικό γνώρισμα κτλ που περιέχεται στην παρούσα ιστοσελίδα αποτελεί πνευματικό δημιούργημα της παρούσας εταιρείαςκαι απαγορεύεται η καθ’ οιονδήποτε τρόπο χρήση, αναπαραγωγή, ανατύπωση, αναδημοσίευση, αντιγραφή, τροποποίηση, διανομή έστω και τμηματικά αυτού χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του ιδιοκτήτη της σελίδας. Ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα μεμονωμένης αποθήκευσης και δη τμήματος του περιεχομένου αυτού για προσωπική και μόνον χρήση και ουχί δια δημόσια ή εμπορική χρήση και πάντοτε με μνεία προέλευσής τους από το www.car-gaz.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Οιαδήποτε απαγορευμένη, άλλως μη ρητά εξουσιοδοτημένη χρήση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, κατά τα ανωτέρω συνεπάγεται αστικές ή/και ποινικές ευθύνες. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης ήδη δημοσιευθέντος κειμένου η συντακτική ομάδα του www.car-gaz.gr δηλώνει ότι τούτο λαμβάνει χώρα χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης, αλλά για την πληρέστερη πληροφόρηση του χρήστη / κοινού και μόνο και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του καθώς και του δημιουργού του, εφόσον τα στοιχεία αυτά παρατίθενται στην πηγή προέλευσης, σε εφαρμογή της νομοθεσίας περί πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά και της συνταγματικά κατοχυρωμένης ελεύθερης διάδοσης της πληροφορίας.

5. Hosts – Hyperlinks Banners- Περιορισμός Ευθύνης

Το www.car-gaz.gr ενδέχεται να δίνει τη δυνατότητα διασύνδεσης με άλλες ιστοσελίδες μέσω συνδέσμων, αποκλειστικά και μόνον προς διευκόλυνση του επισκέπτη ή/και χρήστη. Το www.car-gaz.gr δεν ελέγχει τη διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας των προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων τόπων (websites) και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω συνδέσμων, (hyperlinks) ή διαφημιστικών τίτλων (banners). Συνεπώς, για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη/χρήση τους, οι επισκέπτες ή/και χρήστες οφείλουν να απευθυνθούν απευθείας στους αντίστοιχους τόπους (websites) και σελίδες, τα οποία και φέρουν ακέραια τη σχετική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους, του www.car-gaz.gr μη ευθυνόμενου καθ’ οιονδήποτε τρόπο. Το www.car-gaz.gr σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι ενστερνίζεται ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των τόπων αυτών και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε άλλο τρόπο.

6. Ασφάλεια των Δεδομένων.

Το www.car-gaz.gr λαμβάνει κάθε συνετή προφύλαξη και προβαίνει σε κάθε εύλογη ενέργεια για να είναι τα δεδομένα σας ασφαλή. Καμία κίνηση, όμως, στο Διαδίκτυο δεν είναι 100% ασφαλής. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να έχετε υπόψη σας σε κάθε περίπτωση.

7. Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι.

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης του www.car-gaz.gr, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση τους, διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από την ερμηνεία ή την εφαρμογή του παρόντος αρμόδια καθίστανται τα δικαστήρια της Αθήνας.

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους Όρους Χρήσης που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Facebook & TwitterShare

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Το παρόν κείμενο έχει ως σκοπό την ενημέρωσή σας σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (στο εξής «Πολιτική») τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία «ΚΟΥΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΕ» με έδρα επί της οδού Γρ. Λαμπράκη 38 Νίκαια – Αττική – Ελλάδα, τηλ. 210-5612600, email: sales@car-gaz.gr (εφεξής καλούμενη η «Εταιρεία μας» ή «εμείς» ή «μας»), λειτουργώντας ως Υπεύθυνη Επεξεργασίας Δεδομένων, συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα (στο εξής «Δεδομένα» ή «Προσωπικά Δεδομένα»), που υποβάλετε κατά την επίσκεψη, εγγραφή ή χρήση του δικτυακού τόπου www.car-gaz.gr ή κατά τη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης μαζί μας και την εν γένει συνεργασία μας.

1. Τι είναι τα προσωπικά δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα», αναφέρεται σε πληροφορίες φυσικών προσώπων, όπως ονοματεπώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο επικοινωνίας κ.ά., οι οποίες προσδιορίζουν ή μπορούν να προσδιορίσουν την ταυτότητά σας.

2. Τι είναι η Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή.

3. Ποια Δεδομένα σας συλλέγουμε;

Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Δεδομένα, για την εξυπηρέτηση του σκοπού για τον οποίο προορίζονται. Συγκεκριμένα, συλλέγουμε:

 • Τα στοιχεία επικοινωνίας σας (σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο, email, διεύθυνση)
 • Τα φορολογικά αναγνωριστικά (ΑΦΜ, ΔΟΥ, Επάγγελμα)
 • Μοναδικά αναγνωριστικά (ΑΔΤ, αριθμό διαβατηρίου)

4. Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας;

Συλλέγουμε τα Δεδομένα σας αποκλειστικά για τους σκοπούς των παρεχόμενων από εμάς υπηρεσιών και την εν γένει εξυπηρέτησή σας.

Ειδικότερα, χρησιμοποιούμε τα Δεδομένα σας για:

 • την επικοινωνία μας
 • την έκδοσης παραστατικών από την εταιρεία μας (αποδείξεων, τιμολογίων, δελτίων αποστολής)
 • τη διαδικασία καταχώρησης του ανελκυστήρα σας
 • την αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter), σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας.

5. Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρεία μας;

Τα Δεδομένα σας συλλέγονται:

 • μετά από συγκατάθεσή σας
 • για την εκπλήρωση υποχρεώσεων της Εταιρείας μας που πηγάζουν από το νόμο
 • για λόγους εννόμων συμφερόντων της Εταιρείας μας
 • για την σύναψη ή εκτέλεση σύμβασης

6. Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας;

Αποδέκτες των Δεδομένων σας είναι οι συνεργάτες μας, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης μας (προμηθευτές, λογιστικές εταιρείες, φοροτεχνικές εταιρείες, συμβουλευτικές εταιρείες, εταιρείες υπηρεσιών προγραμματισμού και διαδικτύου, εταιρείες επιμέλειας προωθητικού υλικού, δικηγορικά γραφεία) καθώς και κρατικοί φορείς, ιδίως όσοι είναι υπεύθυνοι για τη νομιμότητα των ανελκυστήρων και την τήρηση των νόμιμων παραστατικών (Δήμοι, Νομαρχίες, Εφορία, ελεγκτές). Επίσης, πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως αναγκαίο προσωπικό της Εταιρείας μας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας.

7. Πώς εξασφαλίζουμε ότι οι συνεργάτες μας σέβονται τα Δεδομένα σας;

Οι συνεργάτες μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά:

 • να τηρούν εχεμύθεια και να δεσμεύουν με τις αντίστοιχες υποχρεώσεις και το προσωπικό τους,
 • να μη διαβιβάζουν σε τρίτους Δεδομένα χωρίς την έγγραφη άδειά μας,
 • να λαμβάνουν οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ασφαλείας των Δεδομένων,
 • να μας ενημερώνουν για κάθε περιστατικό που αφορά την παραβίαση των Δεδομένων σας,
 • να διαγράφουν ή/και μας επιστρέφουν τα Δεδομένα σας, με τη λήξη της σύμβασής μας
 • να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών Δεδομένων και ιδίως τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).

8. Για πόσο τηρούμε τα Δεδομένα σας και πότε τα διαγράφουμε;

Δεδομένα που συλλέγονται κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας, διατηρούνται για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, με δυνατότητα παράτασης του χρόνου αυτού λόγω νομικών αξιώσεων ή εννόμων υποχρεώσεών μας. Δεδομένα που συλλέγονται κατά τη σύναψη και εκτέλεση σύμβασης με τους πελάτες μας, αλλά και κατά την εν γένει συνεργασία μας, διατηρούνται, δεδομένης της υποχρέωσής μας για καταχώρηση του ανελκυστήρα στις αρμόδιες υπηρεσίες και για ανανέωση της καταχώρησης κατά περιοδικά διαστήματα, για τριάντα (30) έτη, με δυνατότητα επανεξέτασης και παράτασης του χρόνου διατήρησης, εφόσον εξακολουθούν να υφίστανται υποχρεώσεις της εταιρείας που κατατείνουν στην εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο έχουμε συλλέξει τα εν λόγω Δεδομένα.

Τα Δεδομένα που συλλέγονται μέσω των Cookies, τα διαγράφουμε σύμφωνα με την Πολιτική Cookies.

9. Είναι ασφαλή τα Δεδομένα σας;

Η με οποιοδήποτε τρόπο επεξεργασία των Δεδομένων σας επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα από εμάς πρόσωπα, εργαζόμενους και συνεργάτες μας αποκλειστικά για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς. Έχουμε λάβει τα απαραίτητα και κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία τόσο σε φυσικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο λογικής ασφάλειας (ενδεικτικά διαδικασίες φυσικής ασφάλειας, διαβαθμισμένης πρόσβασης στα δεδομένα, προστασία υπολογιστικών συστημάτων, λογισμικό). Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

10. Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε τα δικαιώματα:

 • πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα,
 • διόρθωσης ανακριβών δεδομένων
 • διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη,
 • φορητότητας των Δεδομένων σας, το οποίο σας παρέχει τη δυνατότητα να λαμβάνετε τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας έχετε παράσχει, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και την ευχέρεια να διαβιβάζετε τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
 • περιορισμού της επεξεργασίας,
 • εναντίωσης/ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας.

11. Πώς μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας;

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@car-gaz.gr. ή στο χώρο των γραφείων της Εταιρείας μας.

12. Πότε απαντάμε στα Αιτήματά σας;

Απαντάμε στα Αιτήματά σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα λάβουμε το αίτημα σας. Αν, όμως, το Αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε. Αν τα Αιτήματά σας είναι προδήλως αβάσιμα ή υπερβολικά ιδίως λόγω του επαναλαμβανόμενου χαρακτήρα τους, η Εταιρεία μας «ΚΟΥΤΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΕ» μπορεί να επιβάλει την καταβολή εύλογου τέλους, λαμβάνοντας υπόψη τα διοικητικά έξοδα για την παροχή της ενημέρωσης ή την εκτέλεση της ζητούμενης ενέργειας ή να αρνηθεί να δώσει συνέχεια στο Αίτημα αιτιολογώντας την απάντηση προς εσάς.

13. Πού μπορείτε να απευθυνθείτε για την εξέλιξη των Αιτημάτων σας;

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 210-5612600 είτε να μας αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@car-gaz.gr.

14. Κάνουμε χρήση αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων/περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας;

Δε λαμβάνουμε αποφάσεις, ούτε προβαίνουμε σε κατάρτιση προφίλ, βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας των Δεδομένων σας, εκτός από την περίπτωση χρήσης «cookies» στην ιστοσελίδα μας www.car-gaz.gr, πάντοτε μετά από ενημέρωση και συγκατάθεσή σας.

15. Ποιο είναι το εφαρμοστέο δίκαιο κατά την επεξεργασία των Δεδομένων σας από εμάς;

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

16. Πώς θα ενημερωθείτε για τυχόν τροποποιήσεις της παρούσας Πολιτικής;

Ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική όποτε αυτό είναι αναγκαίο. Εάν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην Πολιτική ή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας, θα δημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα μας την επικαιροποίηση της παρούσας, προτού οι αλλαγές τεθούν σε ισχύ και θα σας ειδοποιούμε με κάθε πρόσφορο τρόπο (π.χ. αποστολή μαζικού e-mail). Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε ανά τακτά διαστήματα την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας.

 

Η σελίδα χρησιμοποιεί cookies. Αν επιλέξετε ‘’Συμφωνώ’’ ή συνεχίσετε την περιήγηση σας, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Ενημερωθείτε για τους όρους και την πολιτική μας.