Επικοινωνήστε μαζί μας

  210 5612600      sales@car-gaz.gr

 

 Η καλύτερη επιλογή για κινητήρες Άμεσου Ψεκασμού.

Καθώς οι αυτοκινητοβιομηχανίες εξελίσσουν τις τεχνολογίες ψεκασμού καυσίμου η Lovato Gas, ως ηγέτιδα δύναμη στον χώρο, εξελίσσει και τα συστήματα της με ανάλογες τεχνολογίες άμεσου ψεκασμού και διευρύνει διαρκώς την λίστα με νέους τύπους κινητήρων και μοντέλων.

Διαθέτοντας πλήρη γκάμα συστημάτων με σύγχρονες τεχνολογίες και κορυφαία εξαρτήματα, η Lovato Gas καλύπτει τους περισσότερους κινητήρες Direct Injection.

 

40% περισσότερη οικονομία

Τοποθετώντας σύστημα υγραερίου Lovato Direct Injection στο όχημά σας αποκτάτε ένα σύστημα αξιόπιστο που θα σας προσφέρει έως και 40% οικονομία με απροβλημάτιστη λειτουργία του κινητήρα. Το σύστημα Lovato Direct Injection είναι διαθέσιμο για οχήματα τα οποία διαθέτουν κινητήρες Άμεσου Ψεκασμού (TSI, FSI, TFSI, GDi, THPi, TCe)

DI KP Mini Kit

Απροβλημάτιστη λειτουργία

Τα συστήματα Lovato Direct Injection είναι εξοπλισμένα με τα κορυφαία σε απόδοση και διάρκεια λειτουργίας επιχρωμιωμένα μπέκ K/P αλλά και τα ΝΕΑ ταχύτατα D/P.

 

Μέγιστη απόδοση

Ανάλογα με την ιπποδύναμη του οχήματος διατίθονται οι κορυφαίοι σε απόδοση
εξαερωτές:

-RGJ-3.2 έως 190 HP
-RGJ UHP έως 360 HP

 

Μοναδική τεχνολογία Lovato GAS

Για ορισμένους τύπους κινητήρων η Lovato επιλέγει για την ρύθμιση της πίεσης, την τεχνολογία διπλού διαφράγματος με τον κατασκευασμένο αποκλειστικά από την Lovato Gas, εξαερωτή RGJ -3.2 DD.

Ο συγκεκριμένος εξαερωτής διαθέτει 2 μεμβράνες και έχει την ικανότητα να διαφοροποιεί την πίεση στο ελάχιστο στα χαμηλά φορτία και στο μέγιστο στα υψηλά φορτία όπου είναι και απαραίτητη η άμεση κάλυψη των κυλίνδρων με καύσιμο.

 

Σύγχρονοι επεξεργαστές

Διαθέτει αισθητήρα πίεσης και υποπίεσης για την καλύτερη αποτύπωση των παραμέτρων του οχήματος σας.

 
Δεκτές όλες οι Πιστωτικές Κάρτες

Newsletter

 

Εγγραφείτε για νέα & προσφορές μας

Email
Όνομα