Επικοινωνήστε μαζί μας

  210 5612600      sales@car-gaz.gr

 

Χρησιμοποιώντας το υγραέριο ως εναλλακτικό καύσιμο το κόστος της κατανάλωσης του κινητήρα μειώνεται σχεδόν στο μισό δεδομένου ότι η τιμή του υγραερίου (LPG) είναι η μισή από αυτή της βενζίνης.

Με μέσο όρο τα 15000 χλμ που διανύει ετησίως ένα αυτοκίνητο στην Ελλάδα, σε ένα μόλις χρόνο έχει γίνει απόσβεση του κόστους εγκατάστασης του συστήματος υγραεριοκίνησης.

Οικονομία LPG  Οικονομία LPG

Η τεχνολογία των συσκευών υγραεριοκίνησης τελευταίας γενιάς που τοποθετεί η εταιρία μας εξασφαλίζει στο κινητήρα τις ίδιες ακριβώς επιδόσεις και την ίδια αξιοπιστία με αυτές της βενζίνης. Το υγραέριο είναι ένα απολύτως φιλικό για το περιβάλλον καύσιμο διότι κατά τη καύση του έχουμε μηδενική παραγωγή αιωρούμενων σωματιδίων μειωμένη παραγωγή κατά 14% διοξειδίου του άνθρακα CO2 , 68% οξείδια του αζώτου ΝΟx και 40% υδρογονανθράκων CxΗy. Χάρη στην οικονομία που προσφέρει και το μειωμένο αντίκτυπο στο φυσικό περιβάλλον τo LPG autogas είναι το 1ο εναλλακτικό καύσιμο (υποκατάστατο του diesel και της βενζίνης) στον κόσμο!

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς περισσότερα από 23εκατ. οχήματα κινούνται με LPG και υπάρχουν περισσότερα από 57.000 σημεία ανεφοδιασμού.

 
Δεκτές όλες οι Πιστωτικές Κάρτες

Newsletter

 

Εγγραφείτε για νέα & προσφορές μας

Email
Όνομα