Επικοινωνήστε μαζί μας

  210 5612600      sales@car-gaz.gr

 

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει την μελέτη και την εγκατάσταση του κατάλληλου συστήματος υγραεριοκίνησης με τον πλέον επαγγελματικό τροπο με γνώμονα την απροβλημάτιστη και ασφάλη λειτουργία του αυτοκινήτου σας.
Στο χώρο του κινητήρα η εγκατάσταση των εξαρτημάτων γίνεται με γνώνομονα τη σωστή λειτουργία του συστήματος και με τέτοιο τρόπο ώστε να εμποδίζουν όσο το δυνατόν λιγότερο τη συντήρηση του κινητήρα.

Εγκατάσταση Συστημάτων Υγραεριοκίνησης  Εγκατάσταση Συστημάτων Υγραεριοκίνησης

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα και πλέον αξιόπιστα ιταλικά συστήματα υγραεριοκίνησης των εταιρειών BRCAEBLOVATO πιστοποιημένα με ISO 9001 και εγκεκριμένα από το Υπουργείο Μεταφορών. Επίσης παρέχεται γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας του συστήματος και των εξαρτημάτων για 2 χρόνια.

Το συνεργείο μας έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πάνω από 2.500 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης!

Με το πέρας της εγκατάστασης του συστήματος πραγματοποιείται πιστοποίηση ελέγχου ΚΤΕΟ.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας λύσουμε τις απορίες για την υγραεριοκίνηση και για να σας ενημερώσουμε για το κατάλληλο σύστημα που ταιριάζει στο αυτοκίνητο σας.

Τηλ.: 210 5612600 | Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
Δεκτές όλες οι Πιστωτικές Κάρτες

Newsletter

 

Εγγραφείτε για νέα & προσφορές μας

Email
Όνομα