Επικοινωνήστε μαζί μας

  210 5612600      sales@car-gaz.gr

 

Lovato LPG Ιταλική Εταιρεία που ιδρύθηκε το 1958 στην Βιντζέζα. Δημιουργεί υψηλής ποιότητας συστήματα και εξαρτήματα υγραεριοκίνησης (LPG) & αεριοκίνησης (CNG). H Lovato GAS μετράει περισσότερες από 5 εκατ. εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης σε οχήματα σε όλο τον κόσμο και αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα της επιτυχίας και της αξιοπιστίας της!

Το 2008 η Lovato GAS μεγάλωσε ακόμα περισσότερο και έγινε μέλος της Landi Renzo Group.

 

 

 

Σας προτείνουμε:

Lovato Easy Fast Smart (version II)

Πρόκειται για την νέα έκδοση (v. ii) σειράς συστημάτων υγραεριοκίνησης (autogas kit) της Lovato με σημαντικές βελτιώσεις. Έχει αναβαθμισμένο λογισμικό και νέους map sensor για καλύτερη διαχείριση του μείγματος καυσίμου Στο kit περιλαμβάνεται και η KP σειρά μπεκ της Lovato.

Easy Fast Smart (version II)

 

Lovato Easy Fast C-OBD II.

Συνδέεται με την διαγνωστική θήρα OBD 2 του αυτοκινήτου το οποίο επιτρέπει την διαρκή προσαρμογή του μείγματος καυσίμου από τις πληροφορίες που λαμβάνει από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου κατά την διάρκεια της οδήγησης. Είναι σχεδιασμένο για την μετατροπή κινητήρων 2 εως 8 κυλίνδρων. Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να καταλαμβάνει τον μικρότερο δυνατό χώρο στο αυτοκίνητο. Πρόκειται για την επιτομή της εξέλιξης των συστημάτων της LOVATO.

Easy Fast C-OBD II

Easy Fast C-OBD II LPG

 
Δεκτές όλες οι Πιστωτικές Κάρτες

Newsletter

 

Εγγραφείτε για νέα & προσφορές μας

Email
Όνομα